All-on-4

All on 4

Bent u al bekend met een all on 4? All on 4 protheses zijn relatief nieuw. Het gaat hierbij om een kunstgebit dat met behulp van 4 implantaten in de kaak wordt bevestigd. De kaak zal hierdoor wat minder makkelijk krimpen en de gebitsprothese zit bovendien stevig vast. Een all on 4 gebit is een prima oplossing wanneer u al uw tanden wilt laten vervangen. Dit kan soms nodig zijn wanneer er veel tanden of kiezen in uw gebit missen of wanneer u een heel zwak gebit heeft.

Vervanging van alle tanden Den Haag

Is het tijd om al uw tanden te vervangen? Vervanging van alle tanden in Den Haag laat u op een professionele manier doen door Implantologie Den Haag. Bij ons kunt u voor meerdere methodes kiezen voor het vervangen van uw tanden. Denk hierbij aan een kunstgebit, een klikgebit of een gebitsprothese. Ook een all on 4 is een van de mogelijkheden voor het vervangen van het gebit. Hierbij wordt een kunstgebit op implantaten geplaatst. U kunt het ook zien als een vaste brug op implantaten. Doordat de implantaten in de kaak bevestigd zijn, zorgt dit voor meer stevigheid.

All on 4 gebit

Een all on 4 gebit is een gebitsprothese of volledige brug, die op 4 implantaten in de kaak bevestigd wordt. Een implantaat is eigenlijk een kunstwortel, die door middel van een schroef in de kaak geplaatst wordt. De kaak krijgt hierdoor minder kans om te slinken en blijft beter in vorm. All on four protheses zijn een prima oplossing wanneer u al meerdere tanden mist en de stap wilt maken naar een kunstgebit. Het kan ook zijn dat u al een standaard kunstgebit heeft, maar merkt dat u last krijgt van een ingevallen mond en smallere lippen. Met een all on 4 gebit is de kans hierop nihil. Dat komt doordat de implantaten in het kaakbot geplaatst worden en de kaak daardoor minder zal slinken. Zo behoudt u de natuurlijke vorm van uw gezicht. Bovendien is het een prettig gevoel dat de tanden en kiezen vast in uw mond zitten. Zo maken ze echt deel uit van uw lichaam. Een all on 4 kunstgebit is vrijwel niet te onderscheiden van de eigen tanden en kiezen.

Kwaliteit van onze praktijk in Den Haag

Wij kunnen inmiddels bogen op ruim 18 jaar ervaring en hebben ons onderlegd in het plaatsen van implantaten. Ook all on four protheses kunnen wij zonder problemen plaatsen. De behandeling kan onder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd. Wij werken snel en accuraat, zodat u binnen de kortste keren weer met een stralende glimlach rondloopt.

Maak een afspraak bij onze praktijk in Den Haag

Wilt u meer weten over een all on 4 gebit of wilt u de alternatieven nog eens doorspreken? Dan bent u van harte welkom in onze praktijk in Den Haag. Wij kijken naar uw situatie en de mogelijkheden die wij kunnen aanbieden. Samen met u komen we tot een besluit welke mogelijkheid voor u de beste is. Aarzel dan ook niet en neem contact met ons op om een afspraak te maken.