Gebit in 1 dag

Gebit in 1 dag

Als uw algehele gebitssituatie slechter wordt, zal het op een gegeven moment nodig zijn om over oplossingen na te denken. In de wetenschap dat alle tanden en kiezen verwijderd moeten worden, wordt het denken aan een oplossing vaak op de lange baan geschoven. Natuurlijk is het een nachtmerrie om zonder tanden door het leven te moeten. Wij zorgen dan ook dat dit niet nodig is,  bij Implantologie Den Haag laten wij u niet zonder tanden vertrekken, er zijn verschillende alternatieven om de tanden direct te vervangen; door middel van een immediaat/noodprothese, die direct na het verwijderen van de tanden en kiezen wordt geplaatst, of een directe vaste brug op 4 tot 6 implantaten bijvoorbeeld. Voor meer informatie over een directe prothese, zie immediaatprothese. Voor informatie over directe niet uitneembare vaste tanden en kiezen: zie All-on-4 en All-on-6.

Tanden in 1 dag Den Haag

Is u door uw tandarts verteld dat één of meerdere tanden niet te behouden zijn? Wilt u direct vaste tanden? Wilt u tanden in 1 dag in Den Haag? Laat dit gebitselement /deze gebitselementen dan nog niet trekken, om het kaakbot te behouden en de mogelijkheid open te houden voor een directe tand vervanging op een implantaat/implantaten. Of het nu om 1 tand, meerdere tanden of kiezen, of alle tanden in de boven- of onderkaak gaat, directe tandvervanging is de meest optimale behandeling als het gaat om comfort, esthetisch resultaat en kwaliteit. Alhoewel we meer dan 10 jaar ervaring met deze behandeling hebben, omdat onze implantoloog een van de grondleggers is, is deze minimale ingreep tot op de dag van vandaag zeer innovatief. We hebben in ons wetenschappelijk onderzoek aantoonbaar, de beste esthetische resultaten wereldwijd met de door ons ontwikkelde behandeltechniek. Na het verwijderen van het gebitselement, worden de weefsels intact gelaten. Minimale ingreep met maximaal resultaat, en direct weer een (tijdelijke) tand. De permanente kroon kan na 2 tot 6 maanden worden gemaakt. Neem contact op met Implantologie Den Haag om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie zie: directe tandvervanging / All-on-6

Gebit in 1 dag bij Implantologiedenhaag

Nu we allemaal ouder worden met onze eigen tanden en kiezen, treedt er ook nieuwe problematiek op: gebitsslijtage. Daar waar de generaties hiervoor, hun tanden en kiezen al hadden laten trekken op jonge leeftijd, heeft ons natuurlijke gebit langer te lijden. Tandstand en tandenknarsen kunnen van grote invloed zijn op de mate van slijtage van onze tanden en kiezen of het breken van de kiezen / tandwortels, waardoor er implantaten nodig zijn. Voorkomen is beter dan genezen, en daarom is het veelal noodzakelijk om de beet te optimaliseren en te herstellen. Neem contact op met Implantologie Den Haag om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie zie: Invisalgn / facings / gebitsrehabilitatie na slijtage.

Eerste kennismaking bij een intakegesprek

De stap naar implantaten en nieuwe tanden in 1 dag is groot, en het is goed om daarover eerst in gesprek te gaan gedurende een intake. Na en gedegen onderzoek wordt u voorgelicht over wat er mogelijk is, de procedure en de kosten. Ook eventuele alternatieven worden met u besproken.  Mondzorg op maat, met voor elke patiënt een op maat gemaakt behandelplan. Ziet u erg op tegen een bepaalde ingreep, bespreek dit dan zeker met ons. Sommige zaken zijn eenvoudig op te lossen. Ook als u meer wilt weten over de alternatieven voor een gebitsprothese, bespreken wij dit graag met u.

Innovatieve behandeling rondom Den Haag

Direct na het trekken weer vaste tanden in 1 dag was vroeger beslist niet denkbaar. Wellicht kent u wel iemand die na het trekken van een tand maanden of soms wel jaren met een losse prothese of een plaatje moest functioneren, omdat de tand al getrokken was en de ouderwetse conventionele implantologische procedure werd gevolgd met meerdere ingrijpende operaties. Na 10 jaar expertise en wetenschappelijk onderzoek op dit gebied, is de tanden in 1 dag behandeling bij Implantologie Den Haag de behandeloptie van eerste keuze. Zo kunt u meteen met vaste tanden en een stralende lach de deur uit. Soms is het niet mogelijk om direct een implantaat en/of tand te plaatsen, bijvoorbeeld omdat er te weinig bot is door een te grote ontsteking. Dan nog kunnen we minimaal invasief te werk gaan, door direct een kaak behoudende behandeling te doen. Na een genezingsperiode van 6 maanden kan er dan met behulp van een 3D röntgenopname en een navigatiesysteem, zonder het tandvlees open te snijden, een implantaat worden aangebracht: innovatief, beter voor de weefsels, beter voor u! Voor meer informatie zie: directe tandvervanging / X-guide

Een afspraak maken

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden? Wilt u advies voor uw situatie of heeft u andere vragen over een nieuw gebit of nieuwe tand(en) in 1 dag? Ook als u verder wilt spreken over een gebitsprothese op implantaten, dan bent u altijd van harte welkom. Wij hebben een jarenlange ervaring opgebouwd en kennen de kneepjes van het vak. Onze specialist en professionele team helpen u graag.