Implantologie Delft

Implantologie Delft

Bent u op zoek naar een implantoloog in de buurt van Delft? Implantologie Den Haag is ook de praktijk voor implantologie in Delft. Bij ons kunt u rekenen op specialisten met een ruime ervaring. Wij kennen de kneepjes van het vak en weten welke mogelijkheden er zijn voor een behandeling. Of het nu gaat om een kroon of een brug, een implantaat of een gebitsprothese op basis van implantaten, bij Implantologie Den Haag bent u aan het juiste adres. Wat is een implantoloog? Dat leggen we in de alinea hieronder uit.

Dé implantologie specialist in Delft

Bent u op zoek naar implantologie in Delft, dan helpen wij u graag. Wat is een implantoloog eigenlijk? Een implantoloog is iemand die zich gespecialiseerd heeft in de implantologie, eenvoudig gezegd, de leer van kunstwortels. Bij implantologie wordt een kunstwortel in de kaak aangebracht om de eigen tandwortel te vervangen. Dit kan zowel bij tanden als bij kiezen toegepast worden. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat een kroon of brug stevig geplaatst kan worden als de eigen wortel aangetast is. Bovendien is een implantaat ook een mogelijkheid bij een gebitsprothese. Denk bijvoorbeeld aan een all on 4 kunstgebit of een all on 6 kunstgebit. Ook een klikgebit wordt vastgezet op implantaten in het kaakbot. De diverse mogelijkheden voor implantaten kunnen wij in een persoonlijke afspraak met u doorspreken.

Alle specialismen onder één dak

Wij kunnen u niet alleen helpen op het gebied van implantologie, maar u kunt ook bij ons terecht voor andere zaken op het gebied van algemene tandheelkunde. Dat betekent dat wij kronen en bruggen kunnen plaatsen, maar ook een periodieke controle kunnen uitvoeren of het gebit kunnen reinigen. Voor grote én kleine ingrepen kunt u bij ons terecht. Met meer dan 18 jaar ervaring zijn wij het centrum voor implantologie en tandheelkunde voor Delft en omgeving.

Het centrum voor implantologie in Delft

Wij zijn hét centrum voor implantologie in de omgeving van Delft. Bij onze praktijk krijgt u te maken met erkende implantologen die al vele jaren ervaring in het vak hebben. De implantaten die u bij ons laat plaatsen, zijn vrijwel niet van echt te onderscheiden. Ze maken echt onderdeel uit van uw eigen gebit en dat is niet alleen mooi, maar ook prettig. Het levert u een stralende glimlach op, maar ook de beste basis om comfortabel te eten. Natuurlijk leveren wij ook de nazorg die u nodig heeft. Wij dienen u van advies en helpen u waar dat gewenst is.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw gebit? Is uw gebit niet meer zo goed en zijn sommige tanden en kiezen aan vervanging toe? Neem dan contact op met onze erkende implantologen. Implantologie Den Haag is hét centrum voor implantologie in de omgeving van Delft. Aarzel dan ook niet en neem contact met ons op om een afspraak te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u op een professionele manier van dienst zijn.