Behandelingen

Algemene tandheelkunde

Bent u op zoek naar een algemeen tandarts voor gewone zaken, zoals een standaard periodieke controle? Dan kunt u terecht bij Implantologie Den Haag. Hoewel onze naam wel duidelijk maakt dat wij zijn toegespitst op Implantologie, kunnen wij uiteraard ook de minder specialistische taken uitvoeren. Een periodieke controle bij ons laten uitvoeren, betekent dat u kiest voor een specialist die al meer dan 18 jaar ervaring heeft in het vak. Zowel voor een algemeen tandarts als voor een uitgebreid tandheelkundig centrum bent u bij ons aan het juiste adres. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen om naar de mogelijkheden te vragen.

Mogelijkheden binnen algemene tandheelkunde

Bij algemene tandheelkunde kunt u denken aan de meest voorkomende behandelingen op het gebied van mondzorg. Dit betreft de gewone periodieke controle, die doorgaans eens in het halfjaar plaatsvindt, maar ook het vullen van gaatjes in kiezen en tanden. Ook het plaatsen van een kroon of een brug kunt u met een gerust hart aan Implantologie Den Haag overlaten. Juist omdat dit onze expertise is, zijn wij hier goed in thuis. Onze praktijkdeuren staan niet alleen wijd open voor volwassenen, ook kinderen zijn van harte welkom. Hoe vroeger u uw kinderen meeneemt naar de tandartsenpraktijk, hoe beter. Zo raken zij hieraan gewend en kan eventuele angst voorkomen worden.

Periodieke controles

Periodieke controles zijn noodzakelijk om uw gebit gezond te houden. Op die manier kunnen eventuele beschadigingen en rotte plekjes op tijd worden opgespoord, zodat dit soort problemen niet uit de hand lopen. Bovendien kan uw gebit indien nodig gereinigd worden, zodat tandplak bijvoorbeeld geen kans krijgt. Een periodieke controle vindt meestal eens in het halfjaar plaats. Dit is zo gepland om risicogevallen in uw gebit op tijd op te sporen en uw tanden en kiezen tijdig te reinigen of te behandelen.

Ervaren tandartsen van Den Haag

Als het gaat om uw gebit, bent u uiteraard op zoek naar een vertrouwd adres. Bent u op zoek naar een tandheelkundig centrum in Den Haag, dan bent u bij Implantologie Den Haag op de juiste plaats. Wij zijn niet alleen dé specialist op het gebied van implantologie, maar zijn ook algemeen tandarts, waardoor u ook voor de meest normale gebitsproblemen bij ons aan kunt kloppen. Wij helpen u graag als het gaat om het reinigen van uw gebit of het vullen van gaatjes. Voor een tandheelkundig centrum met expertise kunt u terecht bij Implantologie Den Haag.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over een van onze diensten? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Of u nu op zoek bent naar een professionele behandelaar voor implantaten of gebitsprotheses of uitsluitend een vertrouwd adres zoekt voor periodieke controles, u kunt altijd terecht bij Implantologie Den Haag. Neem contact met ons op voor een afspraak.