Implantoloog Edith Groenendijk

Edith Groenendijk MSc, Drs. (1965) studeerde in 1989 af aan de Faculteit Tandheelkundig van de Katholieke Universiteit te Nijmegen. Na in meerdere praktijken werkzaam te zijn geweest als algemeen practicus, vestigde zij in 1992 een algemene tandartspraktijk te Den Haag. Na het patiëntenbestand gesaneerd te hebben, richtte zij zich met name op parodontale behandelingen en volledige gebitsrehabilitaties. Omdat zij haar patiënten onvoldoende kon bedienen met de beschikbare prothetiek startte zij In 1998 met de postacademische opleiding Orale Implantologie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Nadat zij in december 2000 haar Master of Science titel in de Orale Implantologie behaalde, beëindigde zij de algemene praktijk en opende zij Implantologie Den Haag.

Implantologie Den Haag is een verwijspraktijk, gespecialiseerd in Orale Implantologie en totale gebitsrehabilitaties. In 2001 werd zij erkend Implantoloog door het NVOI. Naast haar werkzaamheden als tandarts-implantoloog is Edith Groenendijk lid van meerdere wetenschappelijke verenigingen, heeft zij wetenschappelijk artikelen gepubliceerd en geeft zij cursussen in binnen- en buitenland.

Omdat hooggekwalificeerde tandheelkunde een superieure outillage en organisatie vereist, is in 2011 besloten tot de bouw van een nieuw praktijkpand en samenwerking met meerdere tandheelkundige disciplines en tandtechnisch laboratorium onder één dak. In 2014 start zij met een opleidingscentrum en een nieuw wetenschappelijk onderzoek.

Voor een chronologische overzicht van het CURRICULUM VITAE is er per categorie een opsomming.

 • Gegeven lezingen

  Implantologie Den Haag. Tandarts en implantoloog TEK Groenendijk.
  Een overzicht van de gegeven lezingen.
 • Opleiding en nascholing

  Implantologie Den Haag. Tandarts en implantoloog TEK Groenendijk.
  Een overzicht van opleidingen, diploma's en certiificaten.
 • Académie BIN

  Implantologie Den Haag. Tandarts en implantoloog TEK Groenendijk.
  Académie Bevordering van Implantologie Nederland (AcBIN) Implantoloog Edith Groenendijk is lid van de de Académie Bevordering van Implantologie ... Lees meer